Toen ik in 2000 begon als adviseur voor PNO Consultants werd van mij verwacht dat ik alles kon, van acquisitie, schrijven van complexe projectvoorstellen en projectuitvoering  tot administratie. Al snel leerde ik dat mijn kracht niet lag op gebied van werving en acquisitie. En ik zag dat veel collega’s worstelden met subsidievereisten, gemeentelijke regelingen en ISO-afspraken. Op dat moment was specialisatie niet bespreekbaar.

Later, tijdens mijn werk als bedrijfskundige voor Waterschap Regge en Dinkel kon ik mij bewijzen in de rol die mij wel lag: ondersteunend aan afdelingsmanagers en directie. In de drie jaar daaropvolgend als Financieel Adviseur voor Deloitte heb ik mijn financiële kennis vergroot.

In 2011 heb ik mijn eigen pad gekozen en ben zelfstandig ondernemer geworden. Ik heb ervoor gekozen om mij te focussen op projectuitvoering en –administraties.

Ook privé zit ik niet stil: na mijn bedrijfskundige opleiding (Technische Universiteit Eindhoven) ben ik in 1998 zes maanden alleen op reis gegaan naar Australië. In 2003 volgde een reis van 6 maanden door Zuid-Amerika met mijn echtgenoot. Sinds 2010 woon ik met mijn gezin in Lemmer en genieten wij van zeilvakanties. Om mijn gezin voldoende aandacht te geven werk ik maximaal 3 dagen in de week.